Schade: 0181 - 64 18 48 Metaal: 0181 - 77 09 79

>Las/Constructie

Las en Constructiewerkzaamheden, voor zakelijk en particulier.

In onze metaal werkplaats wordt alles wat maar met metaal (aluminium,rvs,koper,brons) te maken heeft gemaakt of gerepareerd. Tevens komen bedrijven vaak bij ons met de vraag naar een specifiek door hun zelf ontworpen idee. Dit onderdeel bestaat meestal nog niet of is bij een ander bedrijf onbetaalbaar. Voor bedrijven maken wij onder andere ook beurs stands of demonstratie tafels, voor elk ontwerp of wens bent u bij Allround Metaalshop op het juiste adres. Doordat wij u snel van dienst kunnen zijn met het maken van een product of reparaties, kan uw bedrijf weer snel aan het werk.

Aanwezige apparatuur

Door de grote diversiteit aan machines kunnen wij materiaal vaak voor een uitstekende prijs aanbieden. Zo beschikt onze metaalshop over:

  • CNC plasma snijtafel
  • CNC draaibank
  • CNC zetbank
  • CNC knipschaar
  • CNC freesmachine

Particulieren

Ook particulieren zijn van harte welkom bij Allround Metaalshop, heeft u wensen voor een tuinkachel,BBQ, bloembak enz, deel u idee met ons en wij maken het.De tuinhaarden, bbq en bloembakken van cortenstaal zijn helemaal hip 
Cortenstaal, ook bekend als weervast staal of onder de merknaam COR-TEN-staal, is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal, de rekenwaarde is circa 355 N/mm². De bruine roestkleur is het uiterlijk meest typische kenmerk
De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt, hoewel in holten die vol staan met water de corrosie zich wel voortzet. Door de oxidehuid is het niet nodig het materiaal te schilderen.

Ook voor een productie van een aantal dezelfde ontwerpen draaien wij onze hand niet om. Bent u benieuwd of wij uw idee kunnen realiseren?

 Klik hier voor onze projecten