Schade: 0181 - 64 18 48 Metaal: 0181 - 77 09 79

>>Personenauto's

Schadeherstel van uw personenauto

Hoe voorzichtig u ook bent met uw auto, een ongelukje kan iedereen overkomen. Dan is het prettig om te weten dat u bij Allround Spijkenisse, in goede handen bent. Autoschade is al vervelend genoeg. Daarom doen wij te allen tijde ons best om uw schade zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Vakbekwame plaatwerkers en spuiters werken hier met de meest moderne apparatuur aan herstel van kleine en grote schades. De schadeherstel-werkplaats voldoet aan alle technische- en milieu-eisen.

HOE GAAN WE TE WERK?

Voorbereidend werk

Beschadigde onderdelen worden vervangen of geschuurd en uitgedeukt, geplamuurd, gegrond en opnieuw geschuurd. Voordat het onderdeel de spuitcabine in gaat, worden zaken als binnenbekleding en handgreepjes gedemonteerd. Delen die niet worden gespoten worden afgeplakt. Vervolgens wordt het gerepareerde onderdeel gespoten in exact de kleur van uw auto. Van de reparatie is niets meer te zien!

Plaatwerkerij

Op de montage afdeling wordt de auto voorbereid op het herstel, en wordt het noodzakelijke demontagewerk verricht. De auto wordt vervolgens voorbereid voor verdere reparatie. De auto wordt daarna in de richtafdeling gecontroleerd op afwijkingen in de carrosserie. Eventuele afwijkingen kunnen wij met onze meet- en richtapparatuur herstellen, zoals de fabriek voorschrijft. Waar nodig worden beschadigde onderdelen vervangen door nieuwe, originele onderdelen. Ook uitdeukwerk wordt nu uitgevoerd.

Voorbewerking

Na het plaatwerken gaat deze naar de afdeling voorbewerking waar het plaatwerk wordt geëgaliseerd en voorzien van de grondlagen. Dan wordt de auto na geschuurd. Tenslotte wordt de auto gereinigd, ontvet en afgeplakt en gaat naar de spuitcabine.

Kleurenmakerij

Voor het spuiten word de juiste kleur bepaald en een staal gespoten ter controle. De kleur word eventueel nog bij getint zodat de spuiter uw auto weer geheel in orde kan brengen.

Spuiterij

In de spuitcabine wordt de auto met speciale folie afgeplakt en nogmaals gereinigd. Hierna word uw auto gespoten, waarbij de kleur en blanke lak op uw auto worden aangebracht. Na een droogtijd van 30-45 minuten is de auto gereed om weer te worden opgebouwd op onze montageafdeling.

Eindmontage en controle

Op onze montageafdeling wordt de auto opgebouwd en schoongemaakt en voor de laatste keer gecontroleerd. Hierbij word ook de verlichting gecontroleerd en indien nodig de auto uitgelijnd. Tenslotte wassen we uw auto zodat u weer over een goed herstelde en schone auto kunt beschikken. Uw "nieuwe" auto staat klaar om opgehaald te worden.

Contact opnemen