Schade: 0181 - 64 18 48 Metaal: 0181 - 77 09 79

>>Specials

Specials

  

Het woord zegt het al, wij kunnen in principe alles maken van alle metalen die u wenst van het kleinste onderdeel tot en met de grote constructies, het is te veel om op te noemen kijk maar eens op de foto impressie daar ziet u vele voorbeelden. Naast auto’s en trucks doen wij ook caravans, campers, aanhangers maar ook treinen, locomotieven, wagons en alles wat op het spoor rond rijdt.

Treinen                                                                                                     

Ja Treinen die wegen wel wat zult u denken dat klopt 80.000 kg is niets bijzonders maar vereist wel een spuitcabine met spoor en een sterke vloer, ook dat heeft Allround Spijkenisse op orde wij hebben een samenwerkingsverband  met de  Firma Shunter op de Waalhaven in Rotterdam  een toonaangevend railtransport onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in alles wat er op het spoor rijd en daar hoort ook conserveren en spuiten bij want ook op het spoor gebeuren helaas schades en wensen klanten hun materiaal (visite kaartje) netjes en professioneel weer te laten rijden.
De jarenlange samenwerking heeft een perfecte combinatie opgeleverd en zijn op deze locatie gemiddeld 3 werknemers van ons dagelijks werkzaam .

contact opnemen