Schade/LPG: 0181 - 64 18 48 Metaal: 0181 - 77 09 79

>LPG/CNG/LNG inbouw

LPG/CNG/LNG inbouw

Door de drukke werkzaamheden bij de schadeherstel zijn wij gestopt met de LPG inbouw, u kunt bij andere LPG inbouwers terecht.

Onze geschiedenis in de LPG:

Oorspronkelijk zijn wij begonnen met LPG inbouw in personen auto,s. Naast LPG inbouw in personenauto’s zijn we sinds 7 jaar een CNG/LPG project begonnen voor trucks. Dit is een nieuwe techniek die wij samen met Prins autogas Systems in Eindhoven, TNO, RDW en VROM ontwikkeld hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 600 trucks voorzien van deze techniek. En met de overname van Emission-Low kunnen wij elk gewenst merk vrachtwagen voorzien van CNG/LPG inbouw. Door de omvang van deze grote trucks hebben we recent een ander bedrijfspand betrokken waar we alles onder 1 dak hebben, op de Newtonweg 3 te Spijkenisse.

Brandstofkostendaling

Een truck die uitgerust is met ons LPG of CNG systeem, geeft een lager diesel verbruik en zullen de brandstof kosten aanzienlijk dalen. In sommige gevallen is dat met ruim € 3500,- tot wel € 7000,- euro op jaarbasis terug te dringen. Dit gebeurd door onze zogenaamde Dieselblend. Wij laten deze trucks op 60/80% diesel rijden en spuiten 20% lpg erbij (bij CNG is dit 40%).
De aanschafprijs van LPG en CNG liggen veel lager dan diesel. Als u meer wilt weten over dit product en hoe wij uw wagenpark milieu bewuster maar ook zuiniger kunnen maken. Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek zodat wij u kunnen uitleggen hoe we dit kunnen toepassen op uw wagenpark.